Timmer werk

ONZE SPECIALITEITEN IN HET TIMMERS VAK

Ramen, deuren en kozijnen

 

ramen, deuren en kozijnen. Desgewenst kijken wij eerst of uw raam, deur of kozijn nog gerepareerd kan worden. Is dit niet mogelijk, of wilt u liever een of meer nieuwe ramen, deuren of kozijnen, dan kunnen wij deze op maat voor u maken en monteren. Bij oude kozijnen kunnen wij ook de sponningen uitdiepen, zodat er zwaarder raamhout geplaatst kan worden voor dubbel glas. Ook het bijbehorende (isolatie)glas, tochtstrips en hang- en sluitwerk kunnen wij leveren en monteren. Wij maken het helemaal voor u af!

Interieurtimmerwerk

 

 U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het voor u: van ouderwetse bedstee tot prinsessenbed, van verlaagd plafond tot robuuste meubels. En natuurlijk is maatwerk geen probleem!


    K
asten op maat


Radiatorombouw

Aftimmerwerk

Plafonds verlagen of vervangen

Kinderbedden op maat

Meubels op maat

Steigerhouten meubels

ONS PROCESS

01.

 

Aanvragen van een vrijblijvende offerte

 

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis bij ons.

 

02.

 

Het opnemen van de offerte.

 

Voor iedere klus komen wij gratis bij u langs om de offerte op te nemen zodat wij een geschikte prijs kunnen uitwerken.

03.

 

Het uitvoeren van de klus.

 

Het uit voeren van de klus, doen wij zoals precies beschreven staat in de offerte ook ruimen wij onze rommel iedere dag op zodat er schoon en zo stof vrij mogelijk gewerkt kan worden.

 

04.

 

Het afronden.

 

Aan het eind van de klus lopen wij altijd samen met de klant langs al het werk, zodat alles wat afgesproken is op orden word gemaakt.