Latex spuiten

Latex spuiten

Latex spuiten


Latex spuiten van de wanden of plafonds zorgt ervoor dat het eindresultaat veel gladder zijn wezen dan het ouderwetse rollen van de verf.

Door de dikte van de spuitlaag dekken de muren en plafonds vaak in een keer en heeft u meteen het eindresultaat wat u wilt hebben.

Om uw werk nog eens vlotter te laten verlopen is er sprake van een grotere spuitstraal waardoor u nu nog sneller kunt werken. Overigens zijn er ontzettend veel kleuren beschikbaar. Op deze manier kunt u dus een kleur uitkiezen die precies bij uw interieur past maar vergeet de kosten spuitwerk niet !

Niet meer dagenlang op een ladder met een rollertje uw plafond een kleurtje geven om er na een week achter te komen dat er overal strepen te zien zijn? Dan moet u ervoor kiezen om voortaan deze manier te gaan gebruiken!

 

Wat is Latex spuiten?


Latex spuiten: Als uw wanden en plafonds afgewerkt zijn, kunnen onze stukadoors uw muren en plafonds met latex spuiten. Latexverf laten spuiten is een kwalitatief goed en voordelig alternatief in plaats van traditionele schilderwerk wat vaak bij muren verven wordt toegepast. Door middel van een airless verfspuit wordt de muurverf op een druk van 180 bar gebracht.

Door de hoge druk verneveld de verf op de ondergrond en laat zo een streeploos resultaat achter. Spuiten kan in elke gewenste kleur per ruimte in uw woning, met een superstrak en streeploos eindresultaat.

Een investering die u niet alleen veel tijd oplevert, maar ook prachtige streeploze wanden of plafonds. Kortom: wij zorgen voor een super resultaat waar u jaren plezier van heeft!


  • Water gedragen en laage emisie
  • Kozijnen
  • Deuren
  • keuken
  • Trap
  • Meubels
  • Vloer

 

Latex spuiten muur

ONS PROCESS

01.

 

Aanvragen van een vrijblijvende offerte

 

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis bij ons.

 

02.

 

Het opnemen van de offerte.

 

Voor iedere klus komen wij gratis bij u langs om de offerte op te nemen zodat wij een geschikte prijs kunnen uitwerken.

03.

 

Het uitvoeren van de klus.

 

Het uit voeren van de klus, doen wij zoals precies beschreven staat in de offerte ook ruimen wij onze rommel iedere dag op zodat er schoon en zo stof vrij mogelijk gewerkt kan worden.

 

04.

 

Het afronden.

 

Aan het eind van de klus lopen wij altijd samen met de klant langs al het werk, zodat alles wat afgesproken is op orden word gemaakt.