Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitnnenschilderwerk

 

De buitenkant van het huis krijgt voortdurend het jaar erg veel te verduren. Denk hierbij aan regen, zon, wind, sneeuw koud en dan weer warm weer. Goed schilderwerk beschermt de buitenkant van je huis tegen deze slechte weersomstandigheden. Met name het houtwerk wat goed onderhouden moet worden.Slecht onderhouden houtwerk kan op ten duur gaan rotten en kan dan hertseld of vervangen worden.

Goed buitenschilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van de buitenzijde van uw huis. Goed en kwalitatief schilderwerk is onmisbaar voor iedere woning of appartement. Het beschermt en zorgt voor onder andere;

 

Om de hoeveel jaar moet mijn buiten schilderwerk gedaan worden?


Om de hoeveel jaar een buitenschilder inschakelen?

Is het alweer een jaar of 5 geleden dat u uw buitenschilderwerk opnieuw heeft laten verven? Dan is het hoog tijd de buitenschilder in te gaan schakelen. U ziet dit vaak ook zelf aan de staat van de buitenkant van uw woning.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 5 en 6 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 5 a 6 jaar.

Wanneer moet u uw buitenschilderwerk laten vernieuwen en waar moet u opletten? Hier hebben wij een opsomming gemaakt waar u op moet letten als uw buitenschilderwerk moet worden vernieuwd.


  • Let op bij het verpoederen van de verf.
  • Let op beschadigingen
  • Let op bij verkleuring
  • Let op bij blaasjes en kleine scheurtjes


Mocht u een van deze onderdelen tegen komen wacht dan niet te lang om eenschilder  in te schakelen. De buitenkant van uw woning is op dit moment extra kwetsbaar. Veel mensen vragen of het mogelijk is plaatselijk bij te werken. Dit is natuurlijk mogelijk maar meestal zinloos, de reden dat bepaalde plekken bijgewerkt moeten worden is eigenlijk altijd om de verf er lang op zit.

Dit houdt in dat de rest van de verf binnen afzienbare tijd überhaupt bijgewerkt zal moeten worden. Het is daarom in de meeste gevallen economischer om alles in één keer te schilderen.


  • 10 jaar onderhoudsvrij mogelijk
  • Kozijnen
  • Deuren
  • boeidelen
  • ballustraden
  • min. 2 jaar garantie

 

sigma buitenschilderwerk

ONS PROCESS

01.

 

Aanvragen van een vrijblijvende offerte

 

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis bij ons.

 

02.

 

Het opnemen van de offerte.

 

Voor iedere klus komen wij gratis bij u langs om de offerte op te nemen zodat wij een geschikte prijs kunnen uitwerken.

03.

 

Het uitvoeren van de klus.

 

Het uit voeren van de klus, doen wij zoals precies beschreven staat in de offerte ook ruimen wij onze rommel iedere dag op zodat er schoon en zo stof vrij mogelijk gewerkt kan worden.

 

04.

 

Het afronden.

 

Aan het eind van de klus lopen wij altijd samen met de klant langs al het werk, zodat alles wat afgesproken is op orden word gemaakt.