Binnenschilderwerk

06 - 21 80 72 27

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

 

Voor het binnenschilderwerk houden wij een periode van eens per zeven jaar aan. Denkt u hierbij ook aan het opnieuw laten schilderen van je kozijnen. Uiteraard zijn er onderdelen in uw huis die nog harder slijten. Denkt u hierbij aan een trap die door het intensieve gebruik eerder een nieuwe verflaag nodig heeft.

 

Poederproef en hechtproef


Er zijn diverse methodes om te onderzoeken of uw huis toe is aan een nieuwe schilderbeurt. Buiten de zogenaamde zichtbare schade  kunt u ook testen hoe het gesteld staat met de kwaliteit en de staat van uw huidige schilderwerk.

Maak uw schilderwerk met een vochtige doek schoon, als er verfpoeder op uw doek achterblijft betekent dit dat het tijd is om met de schilder werkzaamheden van start te gaan.

Om de hechting van de verf te beoordelen kunt u een plek van bijvoorbeeld het deurkozijn schoonmaken en met een stukje plakband op deze plek drukken. Als u het plakband verwijderd mag er onder geen beding verf aan het plakband meekomen. Gebeurt dit wel dan weet u voldoende. Tijd om te laten schilderen.


  • Water gedragen en laage emisie
  • Kozijnen
  • Deuren
  • keuken
  • Trap
  • Meubels
  • Vloer

 

kleuren waaier van de schilder tevens gebruik bij een airless verfspuit

ONS PROCESS

01.

 

Aanvragen van een vrijblijvende offerte

 

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis bij ons.

 

02.

 

Het opnemen van de offerte.

 

Voor iedere klus komen wij gratis bij u langs om de offerte op te nemen zodat wij een geschikte prijs kunnen uitwerken.

03.

 

Het uitvoeren van de klus.

 

Het uit voeren van de klus, doen wij zoals precies beschreven staat in de offerte ook ruimen wij onze rommel iedere dag op zodat er schoon en zo stof vrij mogelijk gewerkt kan worden.

 

04.

 

Het afronden.

 

Aan het eind van de klus lopen wij altijd samen met de klant langs al het werk, zodat alles wat afgesproken is op orden word gemaakt.

 

Contact Info

06 - 21 80 72 27

valkhof 66 , 2261 HS te Leidschendam

KVK: 71776141

SiteLock


© 2018-2019 Antoine Onderhoudsbedrijf · Alle rechten voorbehouden 


Alphen aan den Rijn Bergambacht Brielle Delft Den Haag Dordrecht Gorinchem Gouda Hoek van Holland Katwijk aan Zee Leiden Leidschendam Lekkerkerk Lisse Mystery-Delft Mystery-Rotterdam Mystery-Strand/Kust Naaldwijk Noordwijk Noordwijkerhout Oegstgeest Oostvoorne Ouddorp Zh Papendrecht Ridderkerk Rijswijk Zh Rockanje Rotterdam Sassenheim Scheveningen Spijkenisse Ter Heijde Vlaardingen Voorschoten Wassenaar Zoetermeer

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Deze website gebruikt cookies, bij het gebruiken van deze website gaat u hier mee akoord

Accepteren