Airless verfspuit

06 - 21 80 72 27

Airless verfspuit

AIRLESS SPUITWERK

 

Een  Airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij de verfspuit wordt de verf namelijk onder hoge druk (150 tot 250 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen, wordt de verf verneveld. U kunt een verfspuit ook wel vergelijken met een tuinslang waar u uw duim op houdt. Hoe kleiner de opening onder uw duim, des te fijner het water wordt verneveld. 

 

De voordelen van een  verfspuit

 

 Het eerste voordeel van deze verfspuit, is dat we de verfspuit voor vele verschillende projecten kunnen  gebruiken. Zo kunnen wij de spuit gebruiken met grondverf, maar ook met lak, beits en muurverf. 

 

Daarnaast geeft de  verfspuit u een perfect eindresultaat. Omdat wij zeer nauwkeurig verf kunnen spuiten met dit apparaat, kunnen wij de verf altijd netjes aanbrengen. 

  • Latex & Acryl
  • Lak werk
  • Wanden & Plafonds
  • Houtwerk, kunstof & alluminium
  • Vloeren
  • Water gedragen en laage emisie

 

kleuren waaier van de schilder tevens gebruik bij een airless verfspuit

ONS PROCESS

01.

 

Aanvragen van een vrijblijvende offerte

 

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis bij ons.

 

02.

 

Het opnemen van de offerte.

 

Voor iedere klus komen wij gratis bij u langs om de offerte op te nemen zodat wij een geschikte prijs kunnen uitwerken.

03.

 

Het uitvoeren van de klus.

 

Het uit voeren van de klus, doen wij zoals precies beschreven staat in de offerte ook ruimen wij onze rommel iedere dag op zodat er schoon en zo stof vrij mogelijk gewerkt kan worden.

 

04.

 

Het afronden.

 

Aan het eind van de klus lopen wij altijd samen met de klant langs al het werk, zodat alles wat afgesproken is op orden word gemaakt.

 

Contact Info

06 - 21 80 72 27

valkhof 66 , 2261 HS te Leidschendam

KVK: 71776141

SiteLock


© 2018-2019 Antoine Onderhoudsbedrijf · Alle rechten voorbehouden 


Alphen aan den Rijn Bergambacht Brielle Delft Den Haag Dordrecht Gorinchem Gouda Hoek van Holland Katwijk aan Zee Leiden Leidschendam Lekkerkerk Lisse Mystery-Delft Mystery-Rotterdam Mystery-Strand/Kust Naaldwijk Noordwijk Noordwijkerhout Oegstgeest Oostvoorne Ouddorp Zh Papendrecht Ridderkerk Rijswijk Zh Rockanje Rotterdam Sassenheim Scheveningen Spijkenisse Ter Heijde Vlaardingen Voorschoten Wassenaar Zoetermeer

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Deze website gebruikt cookies, bij het gebruiken van deze website gaat u hier mee akoord

Accepteren